طرز تهیه سوپ شیر با خامه

مواد لازم

  • هویج 3 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد 
  • جو پرک 1 لیوان
  • بلغور گندم 1/2 لیوان
  • آرد 1 قاشق غذاخوری 
  • مرغ 200 گرم
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • شیر 6 لیوان 
  • جعفری خرد شده برای تزیین
  • نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم

طرز تهیه

جو و بلغور را از 1 ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج و سیب زمینی را خرد کنید و کنار بگذارید.

پیاز را خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید. پس از 1 ساعت جو ، بلغور و هویج را به آن اضافه کنید .1 ساعت بعد سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید. دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید. پس از اینکه آب سوپ شیر کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در 1 لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید. توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ آماده مصرف است. از 1 ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید . سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید ( میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید ). سوپ شیر برای درمان سرما خوردگی و آنفولانزا یک گزینه مناسب است البته به دلیل وجود شیر افرادی که بیماری تب و لرز دارند مصرف نکنند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زیست شناسی و بیوانفورماتیک Jessi هارمونی باران کيک پرتقالي دبیرستان نمونه احمدی لاریجانی آمل(متوسطه ی اوّل) طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی در تهران Nathan ابزار PSN | APPLE کده | اکانت بازی PS4 | کانال تلگرام PS4 همه چی موجوده پکيج هاي آموزشي حرف آخر